+31 (0) 613438432 nienke@profectusmanagement.nl

Referenties


Wij hebben gewerkt voor

Met trots hebben wij o.a. voor de volgende organisaties gewerkt:

friesland

rabo


achmea

Rollen


Kijkt u voor een uitgebreid cv ook eens op linkedin

Aanbeveling(en)


AnnieBakker

Annie Bakker

Ik heb Nienke ervaren als een zeer professionele en gedreven leidinggevende met oog voor de mensen waarmee ze werkt. Ze houdt overzicht, doorziet processen razendsnel, kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en weet haar omgeving goed mee te nemen in een gezamenlijk doel. Nienke is een echte verbinder, ook in woelige tijden

HansKeulaerds

Hans Keulaerds

Ik heb Nienke leren kennen in onze samenwerking bij Friesland Bank Assurantien. De aanpak en werkwijze van Nienke wordt gekenmerkt door: vakkundig, empathisch, pragmatisch, verantwoordelijkheid pakken en uitdragen en resultaatgericht

JarlRijken

Jarl Rijken

Nienke is een fantastische peoplemanager. Ze maakt zich nieuwe materie in no time eigen, staat dicht bij de collega’s, is een echte doener, beheerst verandertrajecten en is een warme persoonlijkheid. Zij zorgt voor rust in de organisatie door een duidelijke, directe en correcte communicatie en weet alle collega’s enorm bij een opdracht te betrekken.

testimonial2

Johan van Tiel

Nienke is een manager die goed in staat is verbinding te creëren met haar medewerkers. Vanuit het uitgangspunt “Samen moeten we de klus klaren” gaat ze te werk. Ook heeft ze aandacht voor de mens achter de medewerker. Nienke is concreet in de feedback die ze geeft zowel positief als kritisch. Bovenal pakt ze de zaken aan met een gezonde dosis humor.

PascalGroenewold

Pascal Groenewold

Ik heb Nienke leren kennen als een people manager pur sang. Zij heeft altijd aandacht voor jou als persoon en weet het beste in je naar boven te halen. Ze is eerlijk en direkt en is in staat in een steeds veranderende omgeving een stabiele factor te zijn.

testimonial1

Koen Ronner, statutair Directeur Bedrijven at Rabobank

Nienke kenmerkt zich als een gedreven persoonlijkheid die taakgericht (aan)stuurt waarbij Nienke de menskant en het houden van verbinding goed weet te combineren. Nienke is zowel inhoudelijk als procesmatig sterk waarbij Nienke steunt op een heldere structuur en duidelijke principes.

Contact Profectus

Profectus Management & Advies
De Tjonger 13
8939 BV Leeuwarden
Tel: + 31 (0) 613438432


Waar vindt u ons?