Onze diensteninterim

Interim-management


  • U heeft tijdelijk behoefte aan (extra) management capaciteit op tactisch of strategisch niveau. U vindt het belangrijk dat dit op een professionele wijze wordt ingevuld. Door iemand die beschikt over de juiste capaciteiten, maar ook door iemand die binnen uw organisatie past. Die een klik heeft met u als opdrachtgever, en ook in contact is met de medewerkers.
  • Vanzelfsprekend iemand die integer is. Maar ook iemand die kritisch is, met respect voor de historie van de organisatie en haar medewerkers. Profectus kan deze positie voor u invullen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij snel inzetbaar op het gebied van algemeen management, commercie, klantenservice en operations.


diensten


verandermanagement


verander

Verander- en Projectmanagement


  • Organisaties zijn continu in beweging om zich aan te passen aan de veranderende omgeving: nieuwe technologieën, social media, aangepaste wet-&regelgeving, productinnovaties, etc. Het verandervermogen en de veranderbereidheid zijn bepalende factoren voor de organisatie geworden.

    Een verandering kan als een project, al dan niet binnen een programma, doorgevoerd worden of als onderdeel van de dagelijkse operatie.

  • Profectus ondersteunt u bij het maken van deze keuze, maar ook bij het opstellen van het plan van aanpak of implementeren van de veranderingen. Of het nu gaat om de introductie of aanpassing van processen, werkwijzen of systemen, de organisatie-inrichting en –aansturing of het begeleiden van reorganisaties.


organisatieadvies

Organisatieadvies


  • U weet dat bepaalde zaken in uw organisatie geoptimaliseerd kunnen worden, zodat uw klanttevredenheid hoger, uw concurrentiepositie steviger of uw kostenniveau lager wordt. Het kan beter, sneller, goedkoper. U weet alleen nog niet precies hoe. Of het komt er maar niet van om dit aan te pakken, omdat de dagelijkse gang van zaken uw tijd opslokt. Het kan ook zijn dat u op dit moment de juiste expertise niet in huis heeft om deze verbeteringen goed vorm te geven.
  • Profectus helpt u graag bij advisering over de inrichting en optimalisatie van (deelgebieden van) uw organisatie. Op een nuchtere, pragmatische manier, begrijpelijk en overzichtelijk.


organisatieadvies1