+31 (0) 613438432 nienke@profectusmanagement.nl

over-profectus

“First set a mindset, then a goal”


Profectus betekent voortgang, resultaat, succes (Latijn). Hierbij is het onze missie om deze ontwikkeling of het resultaat blijvend te laten zijn. Wij geloven er in dat dit alleen lukt, als degenen die de verandering moeten uitvoeren of het resultaat moeten realiseren het hoe en waarom, en hun rol hierin begrijpen. En erin geloven en op zichzelf vertrouwen. Kortom, de juiste mindset hebben. Dit zie je terug in onze manier van werken. We steken veel tijd en energie in het in contact zijn en blijven met de mensen. Veelvuldig communiceren over wat we aan het doen zijn, waar we staan en wat we van elkaar verwachten. Ervoor zorgen dat we de juiste mensen op het juiste moment betrekken en controleren of iedereen nog met de juiste dingen bezig is. We creëren hierdoor eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van de eigen rol, taak en het (gezamenlijke) resultaat. Niet eenmalig, maar blijvend.


Nienke Sikma

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik in 1999 in de financiële sector gaan werken. In 2013 ben ik voor mezelf begonnen op het gebied van management en organisatieadvies. Ik heb vanuit diverse managementrollen brede ervaring op het gebied van verandermanagement opgedaan. Zowel wat betreft het opstellen van het veranderplan (inclusief visievorming) als het doorvoeren van de veranderingen in de organisatie.

Ik ben ambitieus, een koersbepaler en verbinder en overzie het geheel.
Dit in combinatie met zowel een krachtige als toegankelijke manier van optreden maakt dat ik in staat ben mensen te bewegen en daarbij samenwerking over afdelingen en teams heen te realiseren. Het resultaat wordt hierbij nooit uit het oog verloren.

interimmanagement friesland

Aanbevelingen


AnnieBakker

Annie Bakker

Ik heb Nienke ervaren als een zeer professionele en gedreven leidinggevende met oog voor de mensen waarmee ze werkt. Ze houdt overzicht, doorziet processen razendsnel, kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en weet haar omgeving goed mee te nemen in een gezamenlijk doel. Nienke is een echte verbinder, ook in woelige tijden

HansKeulaerds

Hans Keulaerds

Ik heb Nienke leren kennen in onze samenwerking bij Friesland Bank Assurantien. De aanpak en werkwijze van Nienke wordt gekenmerkt door: vakkundig, empathisch, pragmatisch, verantwoordelijkheid pakken en uitdragen en resultaatgericht

Bekijk alle referenties

Contact Profectus

Profectus Management & Advies
De Tjonger 13
8939 BV Leeuwarden
Tel: + 31 (0) 613438432


Waar vindt u ons?